Home Pengetahuan Mbah Maimoen Zubair: Senajan Kyai, Ojo Sombong Marang Wong kang dudu Turunan...

Mbah Maimoen Zubair: Senajan Kyai, Ojo Sombong Marang Wong kang dudu Turunan Kyai

126
0
SHARE

Suara NU – Wong iku senajan kyai Ojo sombong marang wong kang dudu turunan kyai. Kerono kadang sing gak turun kyai iso dadi kyai, sing turun kyai malah Ora dadi kyai…

يخرج الحي من الميت ويخرج الميت من الحي… ويحيي الأرض بعد موتها…

Nabi Ibrohim iku duwe bojo telu:

1. Saroh kang nurunke Nabi Ishaq.

2. Hajar kang nurunke Nabi Ismail.

3. Ummi Madyan, senajan Ora duwe anak nabi, ananging akhire duwe turunan kang aran Nabi Syuaib kang dadi morotuwane Nabi Musa.

Delokto, Nabi sing Gowo nur Muhammad iku nabi Ismail, ananging Kerono Nabi Ishaq iku dadi siji Karo nabi Ismail Ing Ndalem gegere Nabi Ibrohim mongko anak-anake Nabi Ishaq do dadi Nabi lan ono sing dadi Ulul Azmi.

Dawuhe Syaikhina Maimoen Zubair Ahadan Iki.

Dishare dari Ki Kanthongumur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here